Be My Follower Okay?. FOLLOW | DASHBOARD.
What About You?


entries | profile |

Saturday, 17 December 2011
Mimpi yang Indah ❤

Hye Peeps , harini aku nak shared dgn korang mimpi aku ni , Dah lama aku tk mimpi , Haha_Maybe aku yg tk sdar :)) , Oke dah cukup mengarut !!! ツ . Aku mimpi apa korang tau ?? Haha , Aku mimpi kan Someone dtg rumah aku . Dia bgtau kat mama aku dia kata dia mcm penah jmpa Aku , Mama aku pon tnya la , "korang jumpa dkt mana" ? Mamat tu jawab "jmpa dkt satu Mall dkt Kelantan" , Mama aku hairan , Mama aku ckap la "Setahu mkcik la , Nadira ni tk pnah lagi la Kelantan , mcm mana korang boleh jmpa" ??? Mamat tu ckp "Saya pon tktau la mkck , saya bgtau ja , lagi pun , anak mkck ni ganas"! Then mamat tu ketawa , Mama aku pon halau dia blik . Tetiba ja kan , aku trjaga dr tido , rupa rupanya aku dah tergolek bawah katil dah , dekat blik mama :)) #Mama bgtau , aku tido td dok cakap sorang sorang , hee _Mama , adik tak malu pon :)))

-Aku tau mngrut tp nk shared dgn korang ja :)




Ni la Mama aku yg tersayang , takda sapa boleh gnti tmpt Mama aku :) I love you so much Mama

0 loner (s)
OLD | NEW