Be My Follower Okay?. FOLLOW | DASHBOARD.
What About You?


entries | profile |

Saturday, 21 January 2012
Cabaran Untuk Bergelar CALON PMR :)

Hey , Harini aku nak kongsi dgn korang minggu awal persekolahan . Aku tau dgr mcm bosan , tp semua ni penting untk aku . Hahahaaha . Apa yg aku tk minat dlu sekarang semua aku dah start nak feeling dgn semua subject . Mama aku pon terkejut aku study gila tahun ni . Aku kata kat mama , "Mama leklu , mggu awai mmg mcm ni, Hahaha " Tp aku harap apa dh berubah kt aku ni smpai thun yg akan dtg . Ayat aku ni dh formal sgt dh . Hahaha , Geografi !! Aku lemah subject tu . Cikgu dh bg nota aku still tk phm . Kawan aku cakap relax dulu , awal lg , jgn perah otak sgt , nnt stress gila jdinya . Hahaha . Mmg betul pon ckp kwn aku :) .



Ni la muka aku kat sekolah , Hahhaa , tk cantik tak comel . Aku yg kanan . Kiri kwan baik aku :)

0 loner (s)
OLD |